Skip to content

ANNACON 0x7E7 is een conferentie die als doel heeft professionals actief in het domein van de informatiebeveiliging samen te brengen om te netwerken en om kennis en ervaringen te delen aangaande actuele thema’s in het vakgebied.

Onze conferentie is gestoeld op de volgende principes:

LOKAAL

Internationale sprekers zijn uiteraard een verrijking. Al dat international gereis zorgt echter al voor genoeg druk op onze planeet. Daarom willen we het bij ANNACON lokaal houden. De locatie van ons evenement is goed bereikbaar met het openbaar vervoer dus we moedigen iedereen aan om ons via die weg te vervoegen. Bovendien lopen er in onze contreien ook knappe koppen rond die heel wat interessants te vertellen hebben.

NEDERLANDSTALIG

Wie actief is in ons vakgebied kan niet ontsnappen aan het feit dat we een groot stuk van onze tijd in het Engels doorbrengen. Daar is niets mis mee maar af en toe kan het eens deugd doen om even terug te grijpen naar onze moedertaal. Het kan de interacties tijdens de netwerkmomenten alleen maar intenser maken

KLEINSCHALIG

We willen een ontspannen en gemoedelijke sfeer creëren. Dat kan in onze ogen enkel wanneer we het aantal deelnemers beperken. Er zullen daarom slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar gesteld worden.

GENDEREVENWICHT

De hoeveelheid testosteron in de wereld van de informatiebeveiliging is van een duizelingwekkend niveau. Daar willen we iets aan doen. In deze tijden zou het echter van weinig respect getuigen om dat evenwicht te herstellen met alleen maar meer dames voor het vakgebied warm te maken. Wij spreken daarom liever van een genderevenwicht waarbij elke genderidentiteit aan bod komt.

INSPIRERENDE INHOUD

Commerciële partners hebben we meer dan nodig om ons concept te doen slagen. Zij zullen een plaats krijgen om hun verhaal te doen. Dat zal echter niet kunnen gebeuren tijdens de sprekerssessies. Hier zal geen plaats zijn voor product placement maar enkel voor echte ervaringen, nieuwe ontdekkingen en sterke verhalen.

KRUISBESTUIVING

Doorheen de dag zullen twee werelden met elkaar in contact komen. Diep technische content en de aspecten met betrekking tot beleid en beheer zullen parallel in aparte tracks doorheen de dag belicht worden. We brengen met andere woorden de suits en de hoodies in één conferentie samen. Dit kan alleen maar voor meer inzichten zorgen.