Skip to content

De beste podcasts van het moment

NACHTBLAD#002 [04/05/24]

In de auto, tijdens de file, of beter nog, tijdens een wandeling door het groen. Er is geen beter medium dan de podcast om op de hoogte te blijven. Want éénieder die werkzaam is in ons domein weet het: je moet constant bijblijven.

Om die reden lijsten we hieronder in alfabetische volgorde de podcasts op die wij bij Annacon vandaag relevant vinden.

Een podcast voor en over vrouwen in cybersecurity, verzorgd door de immer goedlachse en opgewekte Lucinda Sterk. Ons vakgebied niet divers genoeg? Lucinda is on a mission! En dat kunnen wij alleen maar toejuichen.
Een podcast door Fleur van Leusden waarin allerhande actuele cybersecurity thema’s waar beleidsmakers mee geconfronteerd worden, worden aangesneden.
Ijzersterke Engelstalige podcast waarin Jack Rhysider waargebeurde verhalen uit de donkere krochten van het Internet op een zeer gedetailleerde wijze uit de doeken doet.
Engelstalige podcast waar een prettige variatie aan topics omtrent cybersecurity en privacy aan bod komt.
Error Code is een tweewekelijkse Engelstalige podcast gehost door Robert Vamosi met veel aandacht voor de cybersecurity risico’s gelinkt aan OT.
Een podcast over privacy en alles dat er mee te maken heeft, verzorgd door de privacy proponenten Bart van Buitenen en Tim Van Haeren. Geen grotere activisten dan deze twee heren die een verschroeiend tempo aan episodes aanhouden.
Een podcast over technologie en innovatie. Onontbeerlijke kost gebracht door Daphné Vermeiren en Deevid De Meyer om mee te zijn met de technologische nieuwtjes. De Scheire is er niks tegen.
Een Engelstalige podcast gehost door Patrick Gray waarin op wekelijkse basis het laatste nieuws aan bod komt maar waar ook interessante gasten het podium betreden.
In de SAI.NT podcast overlopen Marc Vael en Seppe vanden Broucke de actualiteit binnen het IT en technologie-landschap.
Een Engelstalige podcast gehost door John Verry die als doelpubliek eerder beleidsmakers voor ogen heeft.
Ok, ok. Deze hoort niet in het rijtje thuis maar de droge humor van Stijn Van de Voorde en zijn All Stars zorgt op tijd en stond voor de broodnodige ontspanning.

De Auteurs

Christophe heeft een dieptechnische achtergrond maar is momenteel vooral een beleidsman en een grammaticale zeurpiet.