Skip to content

BELEID & BEHEER

Deze track richt zich voornamelijk op een publiek dat vooral interesse heeft in de beleids- en beheersaspecten van cybersecurity. De inhoud is doorgaans minder technisch van aard.

BITS & BYTES

Deze track richt zich voornamelijk op een publiek dat zich vooral bezig houdt met de operationele aspecten van cybersecurity. De inhoud van de lezingen zijn eerder technisch van aard.

0900

1000

ONTVANGST

1000

1010

Christophe Rome
Welkomstwoord en opening

Auditorium

1010

1030

1030

1050

1050

1100

BREAK

1100

1150

Marilyn Vandermarliere
Gecoördineerde bekendmaking: het juridische en compliance kader

AUDITORIUM

Jean-Francois Maes
De geschiedenis van phishing, hoe phishing geëvolueerd is van credential harvesting naar het omzeilen van multi-factor authentication en wat je ertegen kan beginnen

RAADZAAL

1150

1200

BREAK

1200

1250

Catherine Van de Heyning
Digitale dreiging, strafrechtelijke antwoorden

AUDITORIUM

Rey Olson
Blockchain en smart contract security

RAADZAAL


Johan Loos
Hash me, als je kan

RAADZAAL

1250

1330

LUNCH

1330

1400

1400

1450

Johan Decock
Hoe het Cyberfundamentals Framework de Belgische bedrijven weerbaarder moet maken tegen cyberaanvallen

AUDITORIUM

Philippe Bogaerts
Een verkenning van het Kubernetes en cloud-native landschap vanuit het perspectief van de hacker

RAADZAAL

1450

1500

BREAK

1500

1550

Reinaert Van de Cruys
Trends en innovaties in aanvalstechnieken

AUDITORIUM

Wendy Roodhooft
Hoe de zorgsector omgaat met de cybersecurity dreiging

RAADZAAL

1550

1615

BREAK

1615

1700

Karolien Vanhuffel
Van cybersecurity awareness naar een heuse verandering in bedrijfscultuur

AUDITORIUM

Evelien Schellekens
Hoe generatieve AI de productiviteit van onze cybersecurity teams kan verhogen

RAADZAAL

1700

1710

BREAK

1710

1800

Sven Claessens
Nog tot het einde van de maand: een information security 6-pack voor slechts 19,99 EUR

AUDITORIUM

Karel Sels & Stijn Horemans
Dus jij denkt dat je een Security Operations Center hebt?

RAADZAAL

1800

2000

RECEPTIE